GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓+-35 UUR JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

De Sustainable Development Goals, of Global Goals, misschien heb je er wel eens van gehoord. Deze 17 doelen voor een duurzame wereld houden veel bedrijven bezig. Zo ook GWS dé schoonmaker. Het regionale schoonmaakbedrijf is lid van SDG Nederland en is actief bezig om ieder jaar weer een beetje duurzamer te ondernemen.

Van het jaar 2022 is een duurzaamheidsrapportage gemaakt van 60 pagina’s, waarin wordt beschreven hoe GWS zich inzet voor de SDGs. Leuk zo’n rapportage, maar wie gaat dat lezen als het alleen maar droge tekst is? Juist, dat dachten ze bij GWS ook.

Daarom zoeken ze een JOB’er met grafische skills, die voor hen het verslag omtovert tot een aantrekkelijk vormgegeven document. In het verslag komen onder andere allerlei cijfers en data voor. Het is van belang dat hiervoor een aantal infographics worden vormgegeven. Daarnaast wil GWS ook graag een kortere versie van de duurzaamheidsrapportage.

De gewenste documenten zullen uiteindelijk alleen digitaal beschikbaar zijn, dus je hoeft niets te weten over snijtekens en afloop. Zorg jij ervoor dat het verslag van GWS dé schoonmaker er straks echt uitspringt?

 

Samenvatting

Skills
Grafische vormgeving
Opmaken van documenten
Creativiteit

Op te leveren
Een aantrekkelijke versie van het volledige verslag inclusief infographics
Een verkorte versie van het verslag

Opdrachtgever
GWS dé schoonmaker is een regionaal schoonmaakbedrijf. Haar payoff is ‘Geeft schoonmaak een gezicht’. Daar geloven ze in. Ruim 90 % van de werkzaamheden worden tijdens kantooruren verricht. Al jaren proberen ze toegevoegde waarde te leveren. Voor de medewerkers, relaties en omgeving. Daarnaast zijn ze al ruim 30 jaar bezig met duurzaamheid en de UN SDGs. Zo hebben ze bijvoorbeeld vorig jaar ruim 100 kilo plastic bespaard en zijn er 42 kilo minder microplastics in het milieu terecht gekomen.

https://gwsdeschoonmaker.nl/

Locatie
Vanuit thuis

Aantal uren
+-35 uur

Werkdagen
Je bepaalt zelf wanneer jij eraan werkt

Deadline
Doorlooptijd 3 tot 4 maanden

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter van SintLucas JOBS, met een achtergrond in de creatieve sector en arbeidsbemiddeling.

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.