Onze referenties:

Voor social media was ik op zoek naar een fotograaf, die naast de fotoshoot met mij wilde meedenken in het creatieve gebeuren. Ik ben in contact gekomen met SintLucas JOBS en zij hebben na een eerste intake snel gehandeld. Ik kijk met volle tevredenheid terug op de wijze van samenwerken én op het eindresultaat.

Door deze positieve ervaring heb ik SintLucas JOBS ook gevraagd of zij grafisch ontwerpers in hun portefeuille hadden. Het ontworpen briefpapier en bijpassende enveloppen zijn prachtig geworden! SintLucas JOBS: bedankt voor jullie snelle en professionele bemiddeling!

Pura Bianca -

Met SintLucas JOBS heb ik altijd een extra paar creatieve handen paraat. De studenten waar ik mee heb samengewerkt zijn eerlijk, sociaal en creatief. Ik was aangenaam verrast door het kennisniveau van de studenten! Als je op zoek bent naar frisse ideeën kan ik je zéker SintLucas JOBS aanbevelen.”

Sanne van Mil -

Om onze startende onderneming een wat professionelere uitstraling te geven wilden we om te beginnen een mooi logo. In samenwerking met SintLucas JOBS is er een heel mooi logo + beeldmerk gemaakt. Heel prettig was de open, informele maar ook duidelijke communicatie en de flexibiliteit. Een hele fijne samenwerking!

 

R-Energy -

Als startende ondernemer was het voor mij erg fijn dat ik mijn website, visitekaartjes, beeldmerken/logo aan de creatievelingen van SintLucas JOBSJOBS kon overlaten. Zodoende had ik meer tijd om de focus te leggen op al het andere wat komt kijken bij een eigen bedrijf starten.
Geen vraag is teveel voor SintLucas JOBS.

Flow In Organizing -

‘Ik wilde graag een flyer hebben om meer reclame te maken voor mijn bootcamps. De JOB’er die voor mij aan de slag ging erg snel verschillende flyers ontworpen. Ze was productief en tussendoor erg goed met communiceren. De flyers zijn gedrukt, het ziet er precies uit hoe ik wilde, ik ben er erg blij mee!’

THE GYM -

Als toonaangevende fabrikant van feestkleding wilde wij een nieuwe collectie Peaky Blinders kostuums in de markt gaan zetten. Dit was voor ons tevens het moment om onze nieuwe naam en identiteit onder de aandacht te brengen.

Om alle klanten hiervan op de hoogte te brengen is een zeer hoogwaardige bedrijfsfilm gemaakt, met de studenten als acteurs en onder begeleiding van producent en oud student Pim van Wijchen.
Wij hebben hier vanuit heel Europa zeer veel lof voor ontvangen, en de eerste serie kostuums is inmiddels uitverkocht.

Wilbers & Wilbers -

Onze klanten: