WEBDESIGN JOB

✓WEBDESIGN JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓+-20 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

By Berith is specialist op het gebied van klantbehoud. Berith houdt zich bezig met trainingen en coaching, verbetering van opzegprocessen en campagneontwikkeling.

Om haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen, wil Berith een aantal zaken een boost geven. Met als tweede stap: een vernieuwde website!

De huidige website van By Berith mist consistentie, door toevoeging van allerlei nieuwe pagina’s. By Berith zoekt daarom een webdesigner die haar kan helpen met het bouwen van een nieuwe website die een verbeterde flow heeft. Ook is het van belang dat de nieuwe huisstijl (uit de andere openstaande job van By Berith) wordt geïmplementeerd op de hele website.

De huidige website is gebouwd in WIX, en Berith zou hier ook graag mee verder gaan. Dus heb je geen ervaring met WordPress of andere ingewikkelde website-bouw-programma’s? Geen probleem! WIX is eenvoudig te leren. Zo kun jij gemakkelijk jouw creatieve ideeën toepassen!

 

Samenvatting

Skills
Webdesign
Ervaring met WIX of bereidheid dit te leren

Op te leveren
Vernieuwde website

Opdrachtgever
By Berith is specialist op het gebied van klantbehoud en het voorkomen van klantverlies. De werkzaamheden zijn verspreid over drie hoofdwerkgebieden: training en coaching, verbetering van opzegprocessen en campagneontwikkeling. Daarnaast is het ook mogelijk om Berith Spoelstra te boeken als inspirerende spreker en keynote speaker. Bovendien staat er later dit jaar een boeklancering op de planning.

www.byberith.nl

Locatie
Vanuit thuis

Aantal uren
+-20 uur

Werkdagen
In overleg/vanuit thuis

Deadline
Eind april

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter van SintLucas JOBS, met een achtergrond in de creatieve sector en arbeidsbemiddeling.

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.