VIDEO-EDITING JOB

✓VIDEO-EDITING JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓+-20 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Het kunst- en cultuurcentrum CKE in Eindhoven bestaat 100 jaar! Als herinnering aan 100 jaar muziek, dans, kunst en theater wil CKE een aantal korte video’s creëren. Voor deze video’s worden genodigden van het 100-jarig jubileum gevraagd om een ‘verbeelding’ te maken van CKE en hiervan foto’s of filmpjes te maken.

Er ontstaat op deze manier een verzameling van mooie herinneringen aan CKE, maar dan zijn we er nog niet. Deze foto’s, afbeeldingen en filmpjes moeten gemonteerd worden in een aantal korte video’s. En daar hebben we een handige JOB’er voor nodig!

Bij deze job verwerkt je de input in 1 tot 3 korte video’s die de ervaring van 100 jaar CKE laten zien. Het is belangrijk dat het duidelijk is dat het om een terug-/vooruitblik gaat, en dat je de kernwaarden van CKE goed vangt. Hiervoor maak je gebruik van het 100-jaar-CKE-logo en enkele teksten die CKE heeft bepaald.

Help jij CKE met het editen van deze video’s voor jet 100-jarig jubileum?

 

Samenvatting

Skills
Video-editing skills
Werken onder druk
Flexibel en communicatief

Op te leveren
1 tot 3 korte video’s

Opdrachtgever
Creatief, uitdagend en verbindend. Dat is CKE. CKE wil dat alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans krijgen om kunst en cultuur te beoefenen, maken en beleven. Want kunst en cultuur zijn van essentieel belang voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in deze regio, die drijft op techniek, design en kennis.

www.cke.nl

Locatie
Vanuit thuis

Aantal uren
+-20 uur

Werkdagen
Vanuit thuis

Deadline
31 december

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter van SintLucas JOBS, met een achtergrond in de creatieve sector en arbeidsbemiddeling.

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.