GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓’S-HERTOGENBOSCH/VANUIT THUIS ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓6 UUR PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

PinkRoccade Local Government levert software en dienstverlening voor Nederlandse Gemeenten. Ze zorgen er met hun software bijvoorbeeld voor dat jij in je gemeente een nieuw rijbewijs kunt aanvragen of een paspoort kunt regelen.

Binnen het sales-/marketingteam van PickRoccade zijn ze op zoek naar een student die hen kan helpen met het maken van allerlei grafische ontwerpen die passen bij de huidige huisstijl. Je gaat wekelijks een aantal uur voor hen aan de slag met verschillende opdrachten. Denk hierbij aan het creëren van visualisaties, het maken van templates voor bijvoorbeeld PowerPoint, huisstijl opdrachten, het maken van infographics en logo’s, etc.

Iedere keer is het weer iets anders, dus deze job gaat zéker niet vervelen! Waar wacht je nog op? Reageer hieronder!

 

Samenvatting

Skills
Grafische vormgeving
Creativiteit
Oog voor detail
Kritische blik

Op te leveren

Opdrachtgever
PinkRoccade Local Government is leverancier van software en dienstverleningsconcepten voor Nederlandse gemeenten. Gemeenten staan in dienst van de samenleving en daar draagt PinkRoccade graag een steentje aan bij. Daarom zeggen ze ook wel, werken bij PinkRoccade is werken met betekenis (maatschappelijke betrokkenheid).

Met deze software zorgt PinkRoccade ervoor dat jij bij de gemeente waarin je woont een rijbewijs kan aanvragen, een verhuizing door kan geven of je paspoort regelt zodat je lekker op reis kan. Een van de businessunits binnen PinkRoccade Local Government is Publiekszaken, dit is de unit waarbinnen je komt te werken. Binnen deze unit vormen de apps van de productlijnen iBurgerzaken en OPENburgerzaken de basis.

https://www.pinkroccadelocalgovernment.nl/

Locatie
PinkRoccade creëert graag een fijne werkplek voor je in hun mooie bedrijfspand, maar hybride werken is ook zeker mogelijk

Aantal uren
6 uur per week

Werkdagen
In overleg

Deadline

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Minimaal 6 maanden, mogelijke verlenging in overleg

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter van SintLucas JOBS, met een achtergrond in de creatieve sector en arbeidsbemiddeling.

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.