TEXTIEL JOB

✓TEXTIEL JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS/EIGEN LOCATIE ✓EENMALIG PROJECT ✓AANTAL UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Wil jij voor een groot Nederlands bedrijf werken, en een bekende naam toevoegen aan jouw portfolio én een podium krijgen om jouw werk te laten zien? Dan is deze job misschien wel wat voor jou!

De bekende Nederlandse vakbond CNV zoekt een textielkunstenaar die voor hen een vaandel kan ontwerpen én uitvoeren. Het is hierbij dus de bedoeling dat je als JOB’er een fysieke vlag gaat maken. Er is al een opzet voor een ontwerp gemaakt, die je kan gebruiken als inspiratie voor de vlag, maar natuurlijk kun je ook jouw eigen stijl kwijt in het ontwerp.

Het leuke aan deze job is dat CNV je echt een podium wil bieden om jouw werk te laten zien. Zo hebben ze een magazine wat naar 100.000 mensen gestuurd wordt, en willen ze jouw werk graag in dit magazine laten zien. Daarnaast lijkt het ze ook leuk als je het vaandel bij de onthulling zelf komt presenteren.

Interesse in deze job, en benieuwd naar de wensen van CNV? Reageer dan onderaan de job!

 

Samenvatting

Skills
Vormgeving
Ervaring met textiel

Op te leveren
Fysieke vaandel/vlag voor het CNV

Opdrachtgever
Het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) is een grote Nederlandse werknemersorganisatie die uitgaat van christelijke principes. Bij de organisatie zijn acht vakbonden aangesloten, die elk in één of meer sectoren actief zijn.

https://www.cnv.nl/

Locatie
Vanuit thuis/eigen locatie

Aantal uren
Aantal uren in overleg

Werkdagen

Deadline
27 maart

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter van SintLucas JOBS, met een achtergrond in de creatieve sector en arbeidsbemiddeling.

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.