FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE JOB ✓Z.S.M. ✓VERSCHILLENDE LOCATIES IN NEDERLAND EN BELGIË ✓EENMALIG PROJECT ✓+-30 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Paaijmans Balsportafschermingen realiseert al ruim 20 jaar ballenvangers, netconstructies en hekwerken voor sportaccommodaties en golfbanen door heel Europa. Om het bedrijf een nóg professionelere uitstraling te geven dan het al heeft, zijn ze op zoek naar een fotograaf die graag foto’s wil maken van zo’n 10 tot 15 gerealiseerde projecten. De foto’s zullen worden gebruikt voor marketing en verkooptools.

Bij deze job ga je samen met Robin Paaijmans op pad door Nederland en België om de verschillende projecten op de gevoelige plaat vast te leggen. Over vervoer hoef je dus niet na te denken, dat wordt geregeld. En de dagen waarop je gaat road-trippen zijn nog flexibel in te plannen. Naast foto’s van de projecten, willen ze mogelijk ook enkele foto’s van medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en de foto’s moeten natuurlijk ook op een professionele manier bewerkt worden.

Bij Paaijmans Balsportafschermingen staan ze open voor creatieve ideeën, en mocht je nou óók nog geïnteresseerd zijn in videografie, en het lijkt je leuk om een bedrijfsfilmpje te maken. Dan heb je helemáál een grote voorsprong.

Klinkt dit voor jou als een hole-in-one? Reageer achter en wie weet mag jij hier aan de slag!

 

Samenvatting

Skills
Fotografie
Creatieve en professionele blik
Eventueel videografie

Op te leveren
Foto’s van verschillende projecten in Nederland en België

Opdrachtgever
Met vakmanschap en oog voor design, ontwikkelt en realiseert Paaijmans Balsportafschermingen al ruim 20 jaar ballenvangers, netconstructies en hekwerken. Dit doen ze voor sportaccommodaties en golfbanen door heel Europa.

Ze leveren zowel standaard als (specialistische) maatwerk oplossingen tot meer dan 25 meter hoogte! Wanneer “gewone” hekwerkbedrijven afhaken komen zij in actie!

www.ballenvangers.nl

Locatie
Verschillende locaties in Nederland en België (vervoer wordt geregeld)

Aantal uren
+-30 uur

Werkdagen
In overleg

Deadline
Doorlooptijd +- 1 maand

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Sanne Kelder
Recruiter bij SintLucas JOBS. Alumnus van SintLucas. Krijgt energie van het samenbrengen – en werken met creatief talent & het bedrijfsleven.

T: 0031 6 1862 4799
E:
 sanne@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.