VORMGEVING JOB

✓VORMGEVING JOB ✓1 JUNI 2023 ✓VANUIT THUIS ✓EENMALIGE OPDRACHT ✓+-20 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Ben jij een grafisch ontwerper, social media expert of illustrator? Ben je ook nog geïnteresseerd in ruimtevaart? Lees dan even verder!

Void & Visual is in 2015 als “eenvrouwszaak” begonnen en heeft een niche aangeboord in de ruimtevaart: er zijn geen tot nauwelijks grafisch vormgevers in deze industrie. Inmiddels weten de bedrijven in de Nederlandse ruimtevaart de studio goed te vinden en stijgt ook het aantal internationale projecten. Daarom is eigenaresse Wendy Mensink nu op zoek naar meerdere JOB’ers die kunnen helpen met het volgende:

  • Social media reactivatie: Doorstart van een inspirerende social media uitstraling, die laat zien waar Void & Visual mee bezig is.
  • Presentatie templates: Heldere, maar ‘prikkelende’ presentatie-templates voor klanten van Void & Visual. Naast informatie over de diensten, worden hierin ook schetsen en ontwerpen aan een klant gepresenteerd.
  • Branding van nieuw programma: De branding van een programma dat aangeboden wordt, gericht op “space” start-ups. Ondera andere uitbreiding van het V&V logo, een brochure, en een social media campagne.

Naast grafisch ontwerp en social media skills heeft Wendy ook ruimte voor iemand die haar kan ondersteunen met illustratie.

Zoals beschreven zijn we voor deze job op zoek naar meerdere JOB’ers. Lijkt het jou wel wat om met één van deze klussen aan de slag te gaan? Of denk je dat je zelfs meerdere onderdelen aan kunt pakken? Reageer dan hieronder op deze job!

 

Samenvatting

Skills
Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop
Google Presentaties

Op te leveren
Wat moet er opgeleverd worden

Opdrachtgever
Void & Visual is een graphic design studio gespecialiseerd in ruimtevaart. In deze industrie staan wetenschap en technologie centraal, maar het is een vak apart om deze concepten te vertalen naar een helder en visueel verhaal.

Op een gemiddelde werkdag komt er een breed scala aan “space” onderwerpen aan bod. Bonus: een groot, internationaal netwerk bestaande uit ambitieuze professionals, van astronaut tot marketeers en van rocket scientist tot social media experts.

www.void-visual.com

Locatie
Vanuit thuis

Aantal uren
+-20 uur per onderdeel

Werkdagen
In overleg

Deadline
1 september 2023

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Jessie Raijmakers
Grafisch vormgever en content creator bij SintLucas JOBS. Alumnus van SintLucas en Zwitsers zakmes onder de creatievelingen.

T: 0031 6 4539 6187
E: jessie@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.