Partners

Bij Creations nemen we ook creatieve opdrachten aan die we samen met onze partners uitvoeren. We concurreren in de creatieve markt met een unieke prijs -kwaliteit verhouding waarbij studenten worden begeleid door Professionals.

Nieuwsgierig; klik dan hier voor een informatie aanvraag.

Enversed BV

Ir Tim van der Grinten (co-founder)

Voor de klant ASML maken we met vakvolwassen professionals en studenten van SiNTLUCAS, interactieve manuals en werkinstructies.

Deze partner moet terugkomen op de algemene partner pagina en specifiek in de nog te maken “creations pagina” die we gaan gebruiken bij het verkopen van interactieve manuals.

Enversed

Translationkings BV

Ir Lucas Covers, Owner

 

Alle aan tekst gerelateerde opdrachten van SintLucas JOBS kunnen in meer dan 30 talen vertaald worden. 100% tevredenheidsgarantie bovendien. One stop shop zogezegd.

Translationkings

Tegendraads BV

Tim van Mol en Wout de Wit (founders)

Samen met hun vakvolwassen professionals maken we ingewikkelde en klant specifieke websites met een optimaal commerciele exposure. Samen met deze oud SiNTLUCAS studenten en huidige creatieve talenten omen we een unieke prijskwaliteit combinatie. Tim van Mol en Wout de Wit zijn de oprichters. Hun motto, “Niet lullen maar poetsen”.

Tegendraads

Looijmans juristen

Aukje Looiijmans (founder)

Looijmans juristen bestaat uit meerdere advocaten en is gespecialiseerd met dienstverlening voor de creatieve branche. Samen met SintLucas JOBS wordt er gestart met een creatieve en interactieve opzet van Algemene dienstverleningsvoorwaarden voor startende Alumni van SiNTLUCAS.

Looijmans juristen

WORLDPACK

Ron van Kemenade

We werken samen met World Pack bij de creatie van de winnende offerte voor klanten. Want een goed verzorgde offerte kan het verschil maken tussen het binnenhalen van een opdracht of niet. Niet alleen de inhoud, maar zeker ook het uiterlijk van zo’n offerte bepaalt mee of uw offerte de winnende offerte wordt.

World Pack

Winnende Offerte

Ook een partner worden?

Ons team van professionals denkt graag met je mee. Want wij staan altijd open voor nieuwe partners.

Neem contact op