FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE JOB ✓MEI 2023 ✓VERSCHILLENDE LOCATIES IN NL ✓DOORLOPENDE BIJBAAN ✓VANAF 8 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Heb jij wel eens geparkeerd in een Q-Park? Grote kans dat je dan te maken hebt gehad met producten van WPS Parking Solutions!

De wereldwijde speler op het gebied van parkeeroplossingen is op zoek naar een creatieve en getalenteerde fotograaf.  Voor een aantal opkomende ‘casestudies’ zoeken ze een fotograaf die professionele foto’s kan maken bij klanten, en deze foto’s kan bewerken zodat de WPS parkeerapparatuur goed uit de verf komt.

In mei ga je met WPS op pad naar verschillende locaties in Nederland en leg je met jouw creatieve blik de parkeerinstallaties vast. Met jouw professionele foto’s versterk je het verhaal van de klant. Als het na deze eerste opdracht goed klikt, mag je bij WPS meerdere keren per jaar terugkomen om nieuwe casestudies vast te leggen.

Naast fotografie lijkt het WPS ook super tof om video’s te maken op locatie. Lijkt je dat óók leuk om te doen? Dan is dat natuurlijk en dikke plus!

Wordt jij hier enthousiast van? Reageer dan hieronder en pak die job!

 

Samenvatting

Skills
Fotografie, fotobewerking
Creativiteit
Videografie is een plus

Op te leveren
Foto’s en eventueel video’s van de parkeeroplossingen

Opdrachtgever
WPS Parking Solutions is een wereldwijder speler gespecialiseerd in oplossingen voor parkeerbeheer

https://www.wpsparking.com/nl/

Locatie
Klantlocatie in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht – vervoer wordt geregeld door WPS

Aantal uren
Je begint met een job van 8-12 uur. Als de samenwerking bevalt mag je WPS meerdere keren per jaar ondersteunen met je fotoskills!

Werkdagen
In overleg

Deadline

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Doorlopend bijbaantje op oproepbasis

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Jessie Raijmakers
Grafisch vormgever en content creator bij SintLucas JOBS. Alumnus van SintLucas en Zwitsers zakmes onder de creatievelingen.

T: 0031 6 4539 6187
E: jessie@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.