GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓AANTAL UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Met het digitale sport en onderwijs platform ‘Move the Movement’ van Start Grow kun je als docent, student of opleidingsinstituut een digitale database van beweegmethodieken maken en deze beschikbaar stellen.

Binnen dit Move the Movement platform zal er een ‘floorplanbuilder’ komen, waarin je gemakkelijk een sportles kunt visualiseren op een plattegrond. Denk aan een gymzaal, tennisbaan of speelveld. Om zo goed en duidelijk mogelijk een visualisatie te kunnen maken, zullen er icoontjes of plaatjes gemaakt moeten worden die bepaalde materialen vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld een gymbank, klimrek, hoepels, sportende mannetjes, etc. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de achtergronden/vloerplannen.

Voor het ontwerpen van de icoontjes en andere grafische elementen zoeken ze meerdere enthousiaste JOB’ers met grafische skills. Het is bij deze job belangrijk dat de icoontjes een frisse look and feel hebben, en goed bij het platform aansluiten. In totaal gaat het om ongeveer 50 achtergronden en +- 500 materialen/icoontjes. Best een flinke job dus waar je lekker je portemonnee mee kan spekken!

 

Samenvatting

Skills
Grafisch design
Indesign/Illustrator/Photoshop

Op te leveren
Ongeveer 50 achtergronden en 500 icoontjes voor sportplatform Move the Movement

Opdrachtgever
Het mag niet zo zijn dat afkomst, inkomen of die een niet-gefundeerde-methodiek bepalen dat een kind geen beweegzaam leven heeft. Iedereen verdient een gezond uitgangspunt.

Start Grow zorgt ervoor dat kinderen en studenten gezond kunnen bewegen en dat leerkrachten, docenten en trainers de methodes en kennis hebben om dit over te dragen.

Een product van Start Grow is ‘Move the Movement’; hét digitale sport en onderwijs platform dat iedereen die bezig is met beweging ín beweging brengt. Met Move the Movement kun je als student, docent of opleidingsinstituut een digitale database van beweegmethodieken maken en beschikbaar stellen.

www.startgrow.nl

Locatie
Vanuit thuis, met periodiek een groepsoverleg

Aantal uren
Aantal uren in overleg

Werkdagen
Vanuit thuis

Deadline
In overleg

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Jessie Raijmakers
Grafisch vormgever en content creator bij SintLucas JOBS. Alumnus van SintLucas en Zwitsers zakmes onder de creatievelingen.

T: 0031 6 4539 6187
E: jessie@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.