ILLUSTRATIE JOB

✓ILLUSTRATIE JOB ✓Z.S.M. ✓EERSEL ✓EENMALIG PROJECT ✓+-50 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Creatievelingen opgelet! Dit is je kans om je artistieke stempel op een blijvend kunstwerk te drukken. We hebben een super leuke job voor jullie.

Kunstroute ’t Groene Lint is een initiatief om tussen Eindhoven en Eersel een wandelroute te creëren waarin land-art en andere kunstwerken centraal staan. De stichting die deze route aan het ontwikkelen is wil graag onze creatieve Sinten erbij betrekken.

Op de route ligt een fietstunnel met betonnen muren. Op deze muren zouden ze graag een prachtige muurschildering gerealiseerd zien. That’s where you come in! Voor het realiseren van deze muurschildering zoeken we 4 enthousiaste JOB’ers die een ontwerp willen maken én de muurschildering willen aanbrengen. Een grote klus, maar super leuk om met een aantal mede-JOB’ers te doen!

We kunnen ook al wat vrijgeven over het uitganspunt voor de muurschildering; het thema heeft te maken met de reis van het dorp naar de stad, en de ontwikkeling die de omgeving Eersel-Eindhoven is ondergaan. Je hebt dus al heel veel stof waar je je ideeën op kan baseren, maar je mag je creativiteit ook zéker de vrij loop laten gaan.

Krijg jij al meteen allerlei ideeën en schuilt er een ware street-artist in jou? Reageer dan op deze job!

 

Samenvatting

Skills
Illustratie
Visualiseren
Schildering aanbrengen

Op te leveren
Muurschildering in fietstunnel Eersel

Opdrachtgever
Het realiseren en openstellen voor het publiek van een culturele wandelroute met land-art en ander kunstwerken tussen in beginsel Eersel en Eindhoven.

https://kunstroutehetgroenelint.nl/

Locatie
Ontwikkeling kan vanuit thuis/school
Aanbrengen muurschildering op locatie Eersel

Aantal uren
+- 50 uur per persoon
Totaal 200 uur

Werkdagen
In overleg

Deadline
1 december 2023

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Jessie Raijmakers
Grafisch vormgever en content creator bij SintLucas JOBS. Alumnus van SintLucas en Zwitsers zakmes onder de creatievelingen.

T: 0031 6 4539 6187
E: jessie@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.