GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓VANUIT THUIS/SON ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓AANTAL UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Graphic design helden, wij zoeken jullie! E-commerce bedrijf GetSales is op zoek naar meerdere ervaren JOB’ers die hen wekelijks kan helpen met het creëren van verschillende grafische uitingen.

Bij deze job gaat het niet alleen om een bannertje, maar bijvoorbeeld ook het creëren van productontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de grafische bedrukking op een tennisracket. De (vorm van de) producten bestaat al, maar de opdruk moet nog ontworpen worden. Daarnaast mag je ook productverpakkingen ontwerpen.

Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je mag je namelijk bemoeien met het ontwerp vanaf de eerste opzet, en je ontwerpt vanuit de merkidentiteit van (sport)merken.

We zoeken voor deze klus meerdere JOB’ers én het is een doorlopende job. Wil jij dus iedere week wat bijverdienen? Pak dan deze job!

 

Samenvatting

Skills
Adobe Photshop, Illustrator & Indesign
After Effects & Premiere Pro kennis is een pre

Op te leveren
Grafische uitingen voor verschillende (sport)merken

Opdrachtgever
Getsales is een E-commerce bedrijf met diverse webshops en eigen merken. Voorbeelden van webshops zijn www.dartshopper.nl, www.lightexpert.nl en www.sportamundo.com.Met een team van meer dan 100 mensen werken we dagelijks aan de internationale groei van onze webshops en merken. We hebben alles in eigen beheer, van logistiek, tot marketing en productontwikkeling en op onze design afdeling zijn we actief met 5 mensen.

https://getsales.nl/

Locatie
Vanuit thuis/Son

Aantal uren
In overleg

Werkdagen
In overleg/vanuit thuis

Deadline

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SintLucas JOBS. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasjobs.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.