VIDEO/FOTOGRAFIE JOB

✓VIDEO/FOTOGRAFIE JOB ✓17 JUNI 2022 ✓EINDHOVEN ✓EENMALIG PROJECT ✓10 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Ze bieden ondersteuning, zorg en behandeling, in alle fasen van het leven.
STEVIG is een onderdeel van Dichterbij.
Op vrijdag 17 juni opent een nieuwe STEVIG locatie in Eindhoven.
Bij deze opening wil de opdrachtgever graag een video- en fotoverslag in hun eigen huisstijl laten maken door een enthousiaste JOB’er. Video huisstijl elementen zullen hiervoor worden aangeleverd.

Ze zijn op zoek naar een videograaf die ook kan fotograferen of andersom.

Mocht je nou ‘slechts’ 1 van deze zaken beheersen maar wél heel enthousiast zijn over deze job, reageer dan alsnog en laat weten in de motivatie waar jouw expertise ligt.

Tijden filmen/fotografen: 17-06-2022 13:30u tot max. 16:00u.

 

Samenvatting

Skills
Ervaring met fotografie en videografie

Op te leveren
1x 0.50 seconden
1x 1.30 a 2.00 minuten
Onder beide een rechtenvrije (vrolijke) tune en waar mogelijk en opgenomen het geluid van de activiteit die op beeld staat

Opdrachtgever
Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Wij bieden ondersteuning, zorg en behandeling, in alle fasen van het leven. Wij gaan uit van wat nodig is. Samen met de omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Onderdeel van Dichterbij is STEVIG.

STEVIG
In Noord-Brabant, Limburg en de regio Rijk van Nijmegen is STEVIG er om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen weer grip te geven op hun eigen leven. Wanneer zij in aanraking zijn geweest met justitie bieden we ook forensische zorg. Wij geloven dat waar iemand ook vandaan komt, er altijd een weg vooruit is. Vanuit wat mensen echt nodig hebben en hun mogelijkheden, bieden we behandeling en ondersteuning op maat. Samen met de cliënt en zijn omgeving werken we aan de weg vooruit.

www.dichterbij.nl

Locatie
Eindhoven, exacte locatie volgt nog

Aantal uren
10 uren voor deze job

Werkdagen
Op locatie/Thuis

Deadline
Week 25

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SintLucas JOBS. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.