INTERIEUR & STYLING JOB

✓INTERIEUR & STYLING JOB ✓ZSM ✓SCHIJNDEL ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓8 UUR PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
THUYN & Tables by TIM maken gave designmeubelen voor consumenten. Ze gaan uit van hun eigen kracht en hebben meer dan 50 jaar ervaring in houtbewerking en meubeldesign. Ze leveren hoogwaardige meubelen via hun webshops. Ook hebben ze een prachtige showroom in Schijndel waar je veel inspiratie op kan doen.

Voor 2 a 3 zaterdagen per maand zijn ze op zoek naar versterking in de showroom. Een toffe job voor een student met verstand van interieur en styling!
Het is dan jouw taak om klanten te voorzien van interieuradvies. Je bent spontaan, daadkrachtig en krijgt een kick van verkopen en klanten helpen bij hun interieuraankoop.
Je vindt het leuk om het visitekaartje van het merk te zijn en het lijkt jou top om een vaste bijbaan in het weekend te hebben.
Klantvriendelijkheid past bij jouw persoonlijkheid en service is your middle name!

De opdrachtgever zoekt 1 of 2 JOB’ers die het team willen komen versterken. Het is fijn als je minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar bent.

Iets voor jou? Wij horen het graag!

 

Samenvatting

Skills
Affiniteit met interieur, spontaan, klantgericht

Op te leveren
N.v.t.

Opdrachtgever
THUYN & Tables by TIM maken gave designmeubelen voor consumenten. Ze gaan uit van hun eigen kracht en hebben meer dan 50 jaar ervaring in houtbewerking en meubeldesign. Ze leveren hoogwaardige meubelen via hun webshops.
Bij THUYN kan de klant de massief eikenhouten tuinmeubelen modulair samenstellen met de favoriete hoekopstelling, soort kussens en kleur van de kussens voor op de loungebanken. Ze verkopen ook robuuste buitenkeukens, speciaal gemaakt voor kamado’s.
Bij Tables by TIM kan de klant een eetkamertafel volledig zelf samenstellen van vorm, afmeting, toplaag, kleur toplaag, randafwerking, tafelpoot tot kleur van de tafelpoot. Daarnaast verkopen ze ook eetkamerstoelen om de set compleet te maken.
www.thuyn.nl / www.tablesbytim.nl

Locatie
Schijndel

Aantal uren
8 uur per week

Werkdagen
Zaterdag

Deadline
N.v.t.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SintLucas JOBS. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.