FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE JOB ✓MAART ✓OP EVENT LOCATIE ✓LANGDURIG ✓8 UUR PER KLUS ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Weet jij elk moment vast te leggen en te vangen met de mooiste foto’s? Krijg jij energie van diversiteit en houdt jij van events? Dan is deze JOBS job bij The Hospitality Group op jouw lijf geschreven.

Ondanks corona staan er vanaf maart 2022 weer verschillende events gepland en daarvoor zoekt The Hospitality Group allround fotografen. Aan de hand van een briefing weet jij de wensen van THG en zijn klanten te vertalen in beeld.

De ene keer is dit een formeel event in Eindhoven en andere keer vang jij de sfeer op een tof personeels kick-off event in het Noorden van het land, flexibiliteit is hierin van belang.

Al met al weet jij weet in elke situatie de beste momenten vast te leggen, en draait je hand niet om voor een strakke deadline. In de regel lever jij de beste foto’s binnen 2 dagen bij de THG aan.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Wil jij jouw portfolio uitbreiden en wil jij landellijk toffe events bezoeken? Dan ben jij JOBS! Reageer!

 

Samenvatting

Skills
Ervaring met (event) fotografie

Op te leveren
Foto’s (bewerkt)

Opdrachtgever
The Hospitality Group (THG) is een live communicatie bureau met een focus op marketing events. Wij werken op projectmatige basis in opdracht van verschillende toonaangevende bedrijven in met name de foodservice, fashion en automotive industry. Onze projecten lopen uiteen van live merk activaties, standbouw en clientevents tot personeels- en jubileumfeesten. De uitvoer van de evenementen duurt doorgaans gemiddeld 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de omvang van het project.

Locatie
Landelijk op locatie

Aantal uren
8 uur per event

Werkdagen
In overleg

Deadline
2 dagen om de bewerkte foto’s aan te leveren

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SintLucas JOBS. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.