STYLING JOB

✓STYLING JOB ✓Z.S.M. ✓ROSMALEN ✓EENMALIG PROJECT ✓AANTAL UREN NADER TE BEPALEN ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
LIJV geeft trainingen en coaching op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deze trainingen en coachingsessies waren voor Corona volledig ‘live’. Nu zijn ze voor een heel groot deel online. En voor een deel zal dat zeker blijven. Daarom wil LIJV op dit gebied een professionaliseringsslag maken. Nu wordt de dienstverlening aangeboden via MS Teams.

Waar ze naar toe willen: een trainer die meer een presentator is (dus staat) met eens scherm (of nog simpeler een flip-over) en dus meer in een ‘weermannen-setting’ training geeft. Maar hoe richt je nu zo’n studio in, welke techniek heb je nodig, welke hulpmiddelen zijn er om zo professioneel mogelijke productie te maken? Jij kan hier een bijdrage aan leveren! En is dat dus te realiseren op onze eigen locatie: Studio LIJV.

Daarnaast willen ze een start maken met de productie van een aantal a-synchrone (dus niet live) video’s. In deze korte video’s (max 1,5 minuut) wordt er een bepaald probleem besproken, vertellen ze wat ze dan doen en wat dat oplevert. Ze willen zo een bibliotheek opbouwen met waardevolle content Om studio LIJV tot stand te brengen én voor het realiseren van een aantal video’s is LIJV op zoek naar meerdere studenten/alumni die hierbij kunnen helpen.
Dit wordt dus een toffe samenwerking tussen meerdere expertises!

Heb jij verstand van het inrichten van ruimten? Lijkt het jou tof om de styling van studio LIJV te verzorgen? Reageer dan snel op deze vacature!


Samenvatting

Skills
Styling/studio styling

Op te leveren
Een studio die zo gestyled is dat alle elementen en de presentator goed uit de verf komen

Opdrachtgever
LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan.

www.lijv.nl

Locatie
Rosmalen

Aantal uren
Aantal uren nader te bepalen

Werkdagen
In overleg | op kantoor

Deadline
Najaar 2021

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SintLucas JOBS. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.