BIJBAAN WEBDESIGN

✓WEBDESIGN ✓Z.S.M. ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓25 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Barbara Groenen heeft een eigen bedrijf als Verlieskundige. Ze begeleidt mensen in een rouwproces. Ze vindt het belangrijk dat iedereen op een eigen wijze een rouwproces kunnen doormaken. Mensen vinden het vaak lastig om met verdrietige mensen om te gaan waardoor een rouwproces bemoeilijkt kan worden.

Door de begeleiding van Barbara krijgen mensen meer inzicht in hun eigen proces en kunnen ze beter aan hun omgeving aangeven wat ze nodig hebben.

Om dit nieuwe bedrijf vorm te geven is Barbara op zoek naar een creatieve JOB’er die samen met haar een mooie website kan ontwikkelen en maken. Kom maar op met jouw eigen ideeën en inbreng! Ook mag je kritische vragen stellen om zo tot een fantastisch resultaat te kunnen komen.

Samenvatting

Skills
Webdesign

Op te leveren
Een website in wordpress

Opdrachtgever
Ik ben Barbara Groenen. Ik ben 55 jaar en wil graag een eigen bedrijf gaan beginnen als verlieskundige. Hierin wil ik graag mensen gaan begeleiden met hun rouwproces. Ik vind het belangrijk dat mensen op hun eigen wijze hun rouwproces kunnen doormaken. Dat is soms lastig omdat de maatschappij eigenlijk niet echt ruimte geeft aan dit proces en daardoor kan het stagneren. Mensen vinden het vaak moeilijk om met verdrietige mensen om te gaan en goed naar hen te luisteren. Door mijn begeleiding krijgen mensen inzicht in hun eigen proces en kunnen ze beter aan hun omgeving aangeven wat ze nodig hebben om de rouwtaken te doorstaan bovendien zie je vaak dat er dan zelfs ruimte is voor een verandering (groei). (denk aan de rups-de pop- de vlinder)

Locatie
Thuis

Aantal uren
Totaal 25 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
15 mei

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?